Poly-energetische therapie

Poly-energetische therapie helpt om inzicht te krijgen in de oorzaken van de klacht. Pas als je over dit inzicht beschikt, heb je de keuze en mogelijkheid om te veranderen. Poly-energetische therapie is een uitgebreide vorm van psychotherapie, waaronder ook de moderne vormen als hypno- en regressietherapie, energiewerk en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Maar het allerbelangrijkste in een goede therapie is goede communicatie.

Neuro-Linguïstisch Programmeren
Je houding, gedachten en emoties bepalen voor een groot deel je gedrag en de resultaten die je met dit gedrag bereikt. Door je houding, gedachten en emoties op een positieve manier te veranderen, verandert ook je gedrag en zul je de gewenste resultaten gemakkelijker en sneller bereiken. Ik leer je de manieren om dat te doen eenvoudig aan.

Hypnotherapie
Bij hypnotherapie word je in een prettige, diepe ontspanning gebracht (trance), waarbij je volledige controle houdt over lichaam en geest. Door je te concentreren op je innerlijke wereld kom je in contact met je onderbewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot al je hulpbronnen. Je bewuste en onderbewuste zullen gaan samenwerken en je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Regressietherapie
Tijdens regressietherapie herbeleef je in trance ervaringen uit het verleden. Dat kan een week geleden zijn, maar ook jaren; zelfs tot voor je geboorte. Door hiernaar terug te gaan ontstaat er inzicht in wat er toen is gebeurd. Je merkt dat je overtuigingen en patronen hebt meegenomen die je nu kunnen beperken of problemen veroorzaken. Vanuit dit inzicht kan je heling beginnen en weet je wat je moet doen om die steeds terugkerende patronen te veranderen in positieve constructieve gewoonten.

Energie- en lichaamswerk
Door middel van oefeningen leer je te ontspannen en word je je ervan bewust waar eventuele spanning zit, je komt weer in contact met je lichaam. Blokkades worden losgemaakt waardoor er weer een goede doorstroming van energie ontstaat. Dit heeft een positief effect op alle aspecten van je leven

Jouw leven verandert niet door wat je roept, maar door wat je stilletjes zegt in jezelf.

Robert Kiyosaki